Peppi Polviander vei kossupullon koiramaskotilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta Suomi sai uuden poptähden, kun Peppi Polviander julkaisi Aavaa-esikoissinglensä. Kappale sai hyvin radiosoittoa, ja nyt se on saanut seuraa. Uusi single on nimeltään Aurinko. Kappaleesta on juuri julkaistu myös musiikkivideo, jonka tarina on hieman poikeuksellinen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Aurinko-kappaleen videolla Peppi Polviander nimittäin varastaa sillan alla ”dokaavan” koiramaskotin kossupullon, jonka hän kaataa maahan ja heittää pullon roskakoriin. Pian videolle ilmestyy myös joukko muita maskotteja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

25-vuotias tamperelainen Peppi Polviander suuntasi heti lukion jälkeen Englantiin opiskelemaan. Vietettyään vuoden Liverpoolin Institute for Performing Arts -koulussa hän muutti Lontooseen musiikkiharrastusten perässä. Peppi lauloi The Valkarys sekä The Munroes -yhtyeissä ja teki mallintöitä elättääkseen itsensä. Suomeen palattuaan Peppi otti yhteyttä Jonne Aaroniin ja parivaljakon kemiat kohtasivat jo ensitapaamisella.