AnnaSophia Robb teinilehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen nuori näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb on tehnyt itseään tunnetuksi useissa hienoissa elokuvarooleissa, mutta lopullinen kansainvälinen läpimurto on vielä kuitenkin tekemättä. Viime aikoina hän on jälleen aktivoitunut urallaan vuosien tauon jälkeen.

Parhaillaan AnnaSophia nähdään poseeraamassa uima-asussa Seventeen-teinilehden toukokuun numeron näyttävässä kansikuvassa. Kyseessä oli lehden vuosittainen uimapukunumero, jonka kanteen AnnaSophia valittiin.

annasophiarobb16052013

19-vuotias AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia teinitähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jumper. Tähden viimeisin koskettava roolisuoritus nähtiin Soul Surfer -elokuvassa, jossa neito näytteli hain hyökkäyksen kohteeksi joutunutta nuorta lainelautailijaa. Soul Surfer -elokuvasta tuttu neitokainen nähdään myös uudessa The Carrie Diaries -televisiosarjassa näyttelemässä Carrie Bradshaw -roolihahmoa nuorena.