Cindy Crawfordin rintavako pysäytti Cannesissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Cindy Crawford lukeutui 1990-luvulla maailman tunnetuimpien supermallien joukkoon. Aikoinaan Playboy-lehdessäkin kahdesti poseerannut tähti on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa, mutta on taas aktivoitunut julkisuudessa.

46-vuotias supermalli osallistui eilen Ranskassa jo 66. kertaa järjestettävien Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä pidettyyn The Great Gatsby – Kultahattu elokuvan ensi-iltaan. Cindy Crawford piti kultakoristeisen mekkonsa runsaalla kaula-aukollaan huolen siitä, että hän ei jäänyt vaille huomiota. Cannesin elokuvajuhlat ovatkin tähdelle tuttua kauraa, sillä hän osallistui tapahtumaan jo nuorena mallina vuonna 1988.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu Los Angelesissa ja Cindy pyörittää Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötä.