Tätä ei TV:ssä nähty: Näin Krista Siegfrids juhli finaalipaikkaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaiset saivat jälleen olla ylpeitä, kun Suomi selviytyi upeasti finaaliin Euroviisujen toisesta semifinaalista. Stara oli kulissien takana paikalla, kun Suomen viisuedustaja ja hänen tiiminsä juhlivat finaalipaikkaansa.

Krista Siefrids kilpailee Euroviisujen finaalissa kappaleellaan Marry Me. Koko Suomen viisudelegaatio oli eilen riehakkaalla päällä, kun tieto finaalipaikasta kerrottiin suorassa lähetyksessä. Kaikki finalistit olivat luonnollisesti innoissaan.

Krista on noussut viime päivinä yhdeksi puhutuimmista viisutähdistä erityisesti hänen esiintymisensä koreografiassa nähtävän tyttösuudelman ansiosta. Eilen semifinaaleissa se ei kuitenkaan ainakaan haitannut menestystä. Euroviisujen finaali nähdään huomenna lauantaina.