One Direction sporttisena – kuvat saavat teinityttöjen sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poikabändi One Direction on nykyisin maailman suosituin poikabändi. Simon Cowellin kokoama yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 12 miljoona singleä, levyä ja DVD:tä. Kesäkuussa yhtye aloittaa Etelä- ja Pohjois-Amerikan kiertueensa.

Nyt One Direction on ikuistettu alkavan kiertueensa promokuviin varsin urheilullisissa tunnelmissa, sillä heidät kuvattiin jalkapallostadionilla pukeutuneina useisiin eri peliasuihin aina kuvien kohdemaan mukaan. Amerikkojen keikkojen lisäksi samaan kiertueeseen kuuluu myös viisi stadionkonserttia Britanniassa ja Irlannissa.

Kerroimme aiemmin, että kiertueen turvatoimet ovat huippuluokkaa, sillä One Directionia suojelemassa ovat maan presidentti Barack Obamaa suojelleet henkivartijat ja joukko Irakin sodassa palvelleita eliittisotilaita.

Mittavien turvatoimien syynä on Liam Paynen taannoinen ero hänen tanssija-tyttöystävästään Danielle Peazerista. Kiertueen järjestäjät pelkäävät tämän tekevän erityisesti Liamista kohteen hurmaantuneille teineille. One Directionin fanisivujen kerrotaan paljastaneen jo yksityiskohtia hotelleista, joissa yhtye yöpyy kiertueen aikana.