Paratiisisaari myynnissä Australiassa – tämän saisit 100 miljoonalla eurolla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ökyrikkaat julkkikset ovat ostaneet käyttöönsä oman saaren saadakseen olla rauhassa kuvaajilta ja muilta matkailijoilta. Suurin osa näistä luksussaarista sijaitsee Karibialla. Nyt yksi maailman upeimmista yksityissaarista on sen sijaan tulossa myyntiin Australiassa.

Trooppinen paratiisisaari Daydream Island Resort sijaitsee Whitsundays-saarilla Queenslandin maailmankuulun Suuren Valliriutan liepeillä, eli yhdellä maailman upeimmista merialueista. Saaren omistaa nyt miljardööri Vaughan Bullivant, joka osti saaren 13 vuotta sitten noin 20 miljoonalla eurolla.

Bullivant on remontoinut kilometrin pitkää ja 400 metriä leveää saarta noin 40 miljoonalla eurolla, eli saareen on kulunut rahaa noin 60 miljoonaa euroa. Sijoitetulla rahalla saarelle on rakennettu luksusluokan lomakeidas, jossa on 296 hotellihuonetta. Saari myydään huutokaupalla ensi vuoden alussa, ja hinnan odotetaan nousevan jopa 100 miljoonaan euroon.