Poika pyysi muuttamaan luodit suklaaksi – varapresidentti samaa mieltä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltoja on viime vuosina koetellut useampikin ammuskelutapaus, ja myös maan lapset ovat reagoineet tapahtumiin voimakkaasti. Kun hallituksen virkamiehet yrittävät keksiä keinoja aseiden rajoittamiseksi, on seitsemänvuotiaalla pojalla mielessään parempi idea.

Wisconsinista kotoisin oleva Myles-niminen pikkupoika oli jutellut jokunen kuukausi sitten ajatuksiaan ääneen koulunsa työntekijälle. Poika oli sanonut, että mikäli kaikki käyttäisivät pelkästään suklaasta valmistettuja luoteja, ei keneenkään sattuisi tai kukaan tulisi surulliseksi.

Työntekijä piti pojan ideasta, ja he lähettivät yhdessä aiheesta kirjeen Valkoiseen taloon, Green Bay Press Gazette -lehti raportoi. Nyt, monta kuukautta myöhemmin, he saivat vastauksen kirjeeseensä. Lähettäjänä oli itse Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden, ja hän kirjoitti pojalle.

– Arvoisa Myles. Olen pahoillani, että minulla kesti näin kauan vastata Sinulle. Minä todella pidän ideastasi. Jos meillä olisi suklaiset luodit, ei maamme olisi pelkästään turvallisempi vaan myös onnellisempi paikka. Ihmiset rakastavat suklaata. Sinä olet hyvä poika. -Joe Biden