Söpö kojootinpoikanen juoksi kaktukseen – tässä kivulias tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaktukset ovat monille suomalaisillekin tuttuja esimerkiksi kodin ikkunalaudalta tai herkullisena pizzan täytteenä. Monissa maissa kaktuksia kasvaa luonnossa, ja niihin törmääminen ei ole kaikken mukavinta. Nyt sen on saanut kokea nuori kojootinpoikanen.

Yhdysvaltojen Arizonassa eläkeläinen Gwen Maxwell huomasi golfkentällä pienen koiran, joka oli lähes peittynyt kaktuksen osiin ja piikkeihin koettuaan aiemmin kivuliaan kohtaamisen kaktuksen kanssa. Paikalle soitettiin apuvoimia, jotka ottivat pienokaisen kiinni ja huomasivat sen olevan koiran sijaan kojootti.

Lajista riippumatta pentua kuitenkin autettiin, ja siitä irrotettiin suuri määrä piikkejä. Lopulta piikkien alta saatiin esiin kauhistunut villieläin, joka pääsi kuitenkin eroon kivuliaista piikeistä. Sen vaurioitunutta silmää korjattiin vielä pienellä leikkauksella paikallisella lemmikkiklinikalla. Oheiset kuvat ovat Maxwellin operaatiosta ikuistamia.