Amy Adamsin niukka asu paljasti jalkovälin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisnäyttelijätär Amy Adams näyttelee parhaillaan kuvattavassa tositapahtumiin perustuvassa American Hustle -elokuvassa. Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt kaunotar on ihastuttanut myös mallina.

Nyt Amy Adams ikuistettiin American Hustlen kulisseista naisen jalkovälin paljastavassa asussa. Roimasti alle vesirajan jäänyt mekko ei nimittäin valitettavasti peitä naisen etumusta edes päällä olevan popliinitakin avulla. Naisen sukkahousujen haarakiila loistaakin vahingossa pitkän matkan päähän.

38-vuotias italialaissyntyinen laulaja-näyttelijä Amy Adams on ollut neljästi ehdolla parhaan naissivuosa Oscarin -kategoriassa. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi Drop Dead Georgeous -elokuvasta ja on sittemmin tehnyt lukuisia muitakin hienoja rooleja. Varsinaista läpimurtoa supertähtien joukkoon hän ei ole vielä tehnyt, mutta ura on kovassa nousussa.