Carey Mulliganilla hämmentävä kammo – ei siedä tuijottelevia ihmisiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen näyttelijäkaunotar Carey Mulligan on uransa aikana riisunut vaatteensa useammassakin elokuvassa. Näyttävin alastonkohtaus nähdään kuitenkin Shame-elokuvassa, jossa Mulligan on ilman rihman kiertämää. Nyt näyttelijätär on avautunut Time Out -lehdelle, että hän ei voi sietää huomion keskipisteessä olemista.

Tähti kertoi aiemmin, kuinka alastonkohtausten kuvaaminen vaatii häneltä paljon rohkeutta. Hän myös myönsi, että aiemmin hän suoritti punaisella matolla esiintymiset lähinnä paniikinomaisesti pakolla ja itku kurkussa. Nakuileva näyttelijä ei pidä siitä, että häntä valokuvataan, vaikka onkin saanut vuosien saatossa lisää rohkeutta julkisiin esiintymisiin.

– Olen hieman rohkeampi nykyään, mutta silti ihmisten tuijotus kauhistuttaa, Carey sanaili.

Taannoin näyttelijä vakuutti, että elokuvan alastomuus oli erittäin vapauttavaa ja se auttoi käsittelemään tähden kehon ongelmia. Suosikkinäyttelijätär nähdään parhaillaan valkokankaalla Leonardo DiCaprion kanssa The Great Gatsby -elokuvassa. Mulligan on avoimesti kertonut työskentelyn DiCaprion kanssa olleen ihanaa. Kaksikon lisäksi uutuuselokuvassa nähdään muun muassa Tobey Maguire, Isla Fisher ja Jason Clarke.

Carey Hannah Mulligan nousi kirkkaimpien näyttelijöiden tähtikaartiin vuonna 2009. Tähden pääosarooli elokuvassa An Education toi nimittäin Careylle muun muuassa Oscar-ehdokkuuden ja BAFTA-palkinnon parhaasta naispääosasta.