Courtney Stodden esitteli äitinsä – kuin kaksi marjaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Courtney Stodden tuli tunnetuksi mentyään 16-vuotiaana naimisiin 52-vuotiaan näyttelijän kanssa. Siitä saakka Courtney on pitänyt itsensä tehokkaasti otsikoissa muun muassa rohkeilla nettikuvilla ja paljastavilla asuilla.

Torstai-iltana Courtney Stodden kuvattiin juhlimassa Hollywoodin Sunset Streetin alueella järjestetyssä Shekhar Rahate Haute Couture -muotinäytöksessä. Tällä kertaa teinivaimo oli ottanut mukaansa myös äitinsä Krista Keller Stoddenin.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.