Näyttelijäkomistus tahtoo perustaa kannabiskahvilan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten suosikkinäyttelijöiden piiriin kuuluva Patrick Dempsey tunnetaan parhaiten Derek Shepherdin roolista Greyn Anatomia -draamasarjassa. Hän on sittemmin luonut uraa romanttisten komedioiden miestähtenä. Nyt 47-vuotiaan mies haaveilee nyt kannabiskahvilan perustamisesta.

Kahvilaketjun omistava mies jutteli unelmistaan BonAppetit.comille ja perusteli, että kofeiini yksinään on jo hänen mielestään laillinen huume, joka tekee hyvää ihmismielelle. Seuraava askel hänen mielestään olisikin laillisen marihuanan myyminen, koska se saattaisi myös toimia kannattavana liikemallina kahvilabisneksessä. Näyttelijä haaveilee tyylikkäästä Michelin tähdillä varustetusta kahvilasta, josta voisi myös ostaa kannabista.

Patrick Galen Dempsey tienasi yhdestä Greyn Anatomia -jaksosta 225.000 dollaria. Draamasarjan menestyksen myötä näyttelijäkomistukselle tarjottiin useita mainossopimuksia ja hän toimii nykyään muun muuassa Versace-merkin mallina. Tähti meni ensimmäisen kerran naimisiin 21-vuotiaana 48-vuotiaan opettajan Rocky Parkerin kanssa. Parkerilla oli yksi poika, joka oli vuoden vanhempi kuin Dempsey. Vuonna 1999 näyttelijä avioitui meikkaaja Jillian Finkin kanssa. Parilla on kolme lasta.