Sharni Vinson riutuneena bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-saaga teki monista näyttelijöistään kansainvälisiä tähtiä, ja heidän joukossaan on menestyksestä saanut nauttia lihaskimppu Kellan Lutz. Mies erosi pari päivää sitten tyttöystävästään Sharni Vinsonista.

Nyt australialainen kaunotar on bongattu Malibun rannalta Kaliforniasta huolestuttavan hoikassa kunnossa. Liekö ero kuihduttanut neitokaisen, sillä 29-vuotias Home And Away -saippuasarjan tähti näytti olevan rannalla pelkkää luuta ja nahkaa.

Sharni nähtiin rannalla mustaa ja turkoosia yhdistelevässä bikiniasussa sekä hameessa.

Sharni Vinson on entinen malli, joka on nähty muun muassa tähdittämässä Step Up 3D -elokuvaa. Hän tapaili Kellan Lutzia vuodesta 2001 lähtien. Entinen poikaystävä on kuuluisa Twilight-elokuvien lisäksi Immortals, Arena ja Guardians of Luna -elokuvista. Hän tähdittää tänä vuonna muun muassa elokuvia Java Heat ja Tarzan.