Xenia Delin stringipeppu pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotialalle pyrkii jatkuvasti uusia yrittäjiä. Erään osan tästä ryntäyksestä muodostavat kauniit mallitulokkaat. Moldovalainen kaunotar Xenia Deli on eräs tämän hetken lupauksista.

23-vuotias neito poseeraa Bare Necessities -alusvaatemerkin kuvissa pitsisissä unelma-asuissa. Xenia nähdään kuvissa muun muassa mustissa, sinisissä ja punaisissa alusvaatekokonaisuuksissa. Osassa alusasuista settiin kuuluvat stringihousut, jotka imartelevat mallitulokkaan täydellisyyttä hipovaa takamusta.

Poikamiesten kuolaama neitokainen ei valitettavasti ole sinkku, sillä hän on ilmoittanut olevansa naimisissa. Deli on nähty esimerkiksi FHM ja Sports Illustrated -lehtien kuvissa. Taannoin neito kuvattiin kävelyllä Los Angelesissa ilman alushousuja.