Beyoncen raskaushuhut kiihtyvät – lähipiiri onnittelee jo julkisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jay Z:n ja Beyoncen lähipiiriin kuuluva hiphop-moguli Russell Simmons saattoi lipsauttaa superparin vauvauutisen julkisuuteen Twitter-bloginsa kautta. Äskettäin Belgian keikkansa perunut Beyonce ei ole kuitenkaan vahvistanut raskaushuhuja todeksi.

Maailman menestyksekkäimpiin ja rikkaimpiin hiphop-alan ihmisiin lukeutuva Russel Simmons twiittasi ”Onnea Jay Z & Beyonce”. Miehen tiedetään olevan erityisen hyvissä väleissä pariskunnan kanssa. Beyoncen ympärillä vellovat vauvahuhut ovat saaneet lisäpontta, kun nainen perui keikkansa ja tilasi itselleen liki tuhannella eurolla kanaruokaa. Nainen on myös kertonut tahtovansa heidän 1,5-vuotiaalle Blue Ivy-tyttärelleen pikkusisaruksen.

Russell Simmons on maailman kolmanneksi rikkain hiphop-alan ihminen. Hänen omaisuutensa on noin 400 miljoonaa dollaria. Varat ovat peräisin hänen levy-yhtiöstään ja Phat Farm -vaatemerkistään. Simmons perusti vuonna 1984 legendaarisen Def Jam -levymerkin. Yhtiön alkuaikojen menestysartisteja olivat muiden muassa Beastie Boys, LL Cool J, Public Enemy ja Run DMC. Viimeksi mainitun jäsen DJ Run on Simmonsin veli.