Teinivaimo kohahdutti – shoppailuasu käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Courtney Stodden nousi aikoinaan julkkikseksi mentyään 16-vuotiaana naimisiin 52-vuotiaan näyttelijän kanssa. Courtney on sittemmin pitänyt itsensä otsikoissa muun muassa rohkeilla nettikuvilla ja paljastavilla asuilla sekä laulu-urallaan.

Eilen Courtney kuvattiin shoppailemassa Los Angelesissa, ja neitokainen kiinnitti muiden huomion poikkeuksellisen näyttävällä asuvalinnallaan. Kohujulkkiksen rintamus ei nimittäin ainakaan vähentänyt hänen saamaansa huomiota.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.