Duudsoneiden Gumball 3000 päättyi karusti heti alkumetreillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin autotapahtumiin lukeutuva Gumball 3000 saapuu maanantaina Suomeen. 15. kertaa järjestettävä Gumball 3000 lähti liikkeelle Kööpenhaminasta eilen 18. toukokuuta ja päättyy viikkoa myöhemmin Monte Carloon. Tänä iltana ryhmä siirtyy laivaan Tukholmassa.

Tänä vuonna tapahtumaan osallistuvat muun muassa David Hasselhoff, Xzibit, Tony Hawk ja joukko sheikkimiljonäärejä, kuninkaallisia ja elokuvatähtiä sekä musiikkimaailman julkimoita. Suomesta mukana ovat Rähinän joukko ja Duudsonit. Viimeksi mainittujen kisa päättyi kuitenkin karusti jo heti alkumetreillä, kun heidän sininen elefanttinsa hajosi.

Kuva: Duudsonit
Kuva: Duudsonit

Duudsonit ovat hetki sitten raportoineet Facebookissa joutuneensa ongelmiin, koska hajonneesta autostaan huolimatta miehet eivät voi jäädä muusta Gumball 3000 -joukosta jälkeen. Parhaillaan Duudsonit liftaavat fanin mukana kohti Tukholmaa, jotta ehtisivät iltalaivaan muiden autokuntien kanssa. Turkuun koko ryhmä rantautuu varhain maanantaiaamuna.

PÄIVITYS 21:45: Duudsonit ilmoittivat, että auto on sittenkin saatu korjattua ja laivan ”myöhästyttyä” auto ehti myös mukaan laivaan. Duudsonit ovat siten taas mukana kisassa.

Vuoden 2013 yli 100 auton valikoimassa on mukana muun muassa Bugatti Veyroneja, McLareneita, Ferrareita, Lamborghineja, Rolls Royceja, Bentleyjä, Aston Martineja, Jaguareja ja Porscheja – sekä kustomoituja että vintage-autoharvinaisuuksia.