Onko tämä kaunotar tosiaan Potter-tähti Emma Watson?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittinäyttelijä Emma Watson nousi ihmisten tietoisuuteen suosittujen Harry Potter -elokuvien myötä. Kerroimme äskettäin, kuinka kilttinä tyttönä tunnettu näyttelijä on valmentanut itseään tuoreen The Bling Ring -elokuvan rooliin Kardashianien reality-sarjan avulla.

Viime aikoina pesäeroa suloisen tytön imagoonsa tehnyt Watson nähdään uusimman W-lehden kannessa. Kansikuvan katsoja joutuu totisesti hieraisemaan silmiään, sillä stay-up -sukkiensa pitsejä paljastava nainen muistuttaa poseerauksessaan enemmän Grace Kellyä kuin fantasiaelokuvan Hermionea. Näyttelijä on totisesti karistanut viimeisimmätkin teinitähden rippeet kannuksistaan.

emmawatson19052013

Taannoin Emma Watson poseerasi The Bling Ring -elokuvan roolihahmona GQ-lehden kannessa, ja seksikkäässä kuvassa hänen päällään oli varsin rohkea toppi. Pariisissa viisivuotiaaksi asti asunut kaunotar muutti aikoinaan Englantiin opiskelun perässä. Watson on kertonut haaveilleensa näyttelijäurasta jo kuusivuotiaasta asti. Hän saikin jo yhdeksänvuotiaana roolin Harry Potter -elokuvien ensimmäisestä osasta.