Farrah Abrahamin bikinit kaupan – lähtöhinta 500 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -sarjasta tunnetuksi tullut teiniäiti Farrah Abraham nähdään tuoreella pornovideolla, jonka julkaisuoikeudet hän myi Vivid Entertaimentille noin miljoonalla eurolla. Videosta tuli nopeasti jättihitti yhtiön verkkosivuilla.

Nyt videon julkaisusta vastannut Vivid Entertainment tarjoaa rahakkaalle Farrah Abraham -fanille mahdollisuuden omistaa pienen osan viihdemaailman historiaa. Yhtiö on nimittäin asettanut eBay-nettihuutokauppaan myyntiin kristallein koristellut pinkit bikinit, jotka ovat kuuluneet Farrah Abrahamille. Bikineiden lähtöhinta oli 500 dollaria, eli noin 388 euroa.

MTV-teinitähden bikineitä mainostetaan käytettyinä, ja TMZ-verkkosivuston mukaan tämä todellakin pitää paikkansa: Bikineitä ei ole pesty sen jälkeen, kun Farrah on pitänyt niitä yllään. Vaatekappaleissa kerrotaan jopa näkyvän esimerkiksi jälkiä Farrahin käyttämästä keinorusketusaiheesta ja hänen ihovoiteestaan peräisin olevasta glitteristä.

Teiniäiti joutui taannoin riitojen takia muuttamaan pois kotoaan. Raporttien mukaan äiti antoi Abrahamille lähtöpassit talosta, mutta 21-vuotias julkkis väittää itse lähteneensä omasta halustaan.