Hausmylly-yhtyeen tähti on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyksekkäimpiin discoyhtyeisiin lukeutuvasta Hausmylly-yhtyeestä tunnetuksi tullut Mika ”Micky” Kauppinen on Staran saamien tietojen mukaan kuollut 44-vuotiaana. Tähden poismeno on shokeerannut suomalaiset musiikkialan ammattilaiset ja yhtyeen fanit.

Mika Kauppinen vietti kuluvan viikon keskiviikkona syntymäpäiviään, ja hän julkaisi viimeiseksi jääneen Facebook-viestinsä torstaina.

– Hyvää Aurinkoista päivää ihmiset ja kiitokset muistamisesta vanhentumistani sillä teitä oli aikamoinen lauma!! Kauppinen kirjoitti Facebookiin.

Hausmylly-yhtye nousi valtavaan suosioon vuonna 1990 julkaistun Schysteemi-albumin myötä. Yhtye koki värikkäällä urallaan useita miehistönvaihdoksia. Kauppinen kuului kuitenkin yhtyeeseen yhä edelleen. Hausmyllyn oli määrä esiintyä ensi heinäkuussa muun muassa Jysäri-festivaaleilla Himoksella sekä Santa Festeillä Vammalassa.