Fitness-kaunottaren jumppavideolla paljastui nolo yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotitekoisissa videoissa ja kotona ikuistetuissa valokuvissa nähdään joskus tilanteita ja asioita, joiden ei todennäköisesti olisi ollut tarpeen näkyä. Nyt näin on tapahtunut erään nuoren fitness-kaunottaren kotitekoisella kuntoiluvideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Daily Hiit -verkkosivuston julkaisemalla Burnout Challenge – HiitLean #11 -kuntoiluvideolla nähdään miten Lisa-Marie Zbozen -niminen näyttävä nuori nainen esittelee erilaisia tehokkaita jumppaliikkeitä. Tarkkasilmäisimmät katsojat ovat kuitenkin huomanneet pienen yksityiskohdan, jonka oli tuskin tarkoitus näkyä videolla.

Kaunottaren lisäksi videolla nähdään nimittäin vessaan, jonka ovi on jäänyt ilmeisen epähuomiossa auki. Siellä pöntöllä kyykistelee nuori mies, joka on mahdollisesti naisen miesystävä. Videota kommentoineet ovat tilanteen huomanneet ja siksi video onkin saanut suuren suosion. Tähän mennessä se on katsottu jo lähes miljoona kertaa. Video on näytetty maailmalla myös lukuisilla televisiokanavilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube