Lääkärit kielsivät Kim Kardashianilta korkokengät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianin klaanin ykköskurvitar Kim Kardashian julkaisi vastikään kuvan omista jaloistaan Givenchyn korkokengissä. Neitokaisen jalat olivat todella turvonneet, ja hän hämmästeli itsekin lopputulosta verkko-otoksessa.

Nyt lääkärit ovat kieltäneet julkkiskaunottarelta korkokenkien käytön hänen raskautensa ajaksi. Kimin täytyy käyttää matalakantaisia kenkiä säästääkseen omia raskauden pöhöttämiä jalkojaan. Realitytähden mukaan korkokengät eivät tällä hetkellä edes mahdu hänen jalkaansa.

– Lääkäri käski minun auttaa jalkojani. Näettekö kuinka leveät ja turvonneet ne ovat? Olen juuri tilannut parin matalakantaisia kenkiä, kertoi Kim The Sun -lehdelle.

Kimin ja Kanyen kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.