Täydellinen nainen nautiskeli peppu pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -draamasarjan valtavan suosion myötä samasta aihepiiristä ryhdyttiin tekemään myös monia tosielämän realityversioita. Sarjat ovat nostaneet julkkiksiksi suuren määrän rikkaita naisia. Sarjan Beverly Hillsin version uudeksi tähdeksi on ehkä tulossa Brenda Soleimani.

Nyt tuleva realitytähti on kuvattu rannalla, jossa hän nautiskeli auringosta bikineissä peppu pystyssä. Oli Brenda mukana sarjassa tai ei, on hän jo nyt noussut seuratuksi julkkikseksi.

40-vuotias Brenda Soleimani on vielä vahvistamattomien tietojen mukaan kiinnitetty suositun The Real Housewives of Beverly Hills -realitysarjan tähdeksi tulevalle tuotantokaudelle. Bravo-kanava ei ole suostunut vahvistamaan tai kiistämään tietoja. Neitokaisen tiedottaja ehti jo vahvistaa tiedot, mutta sittemmin tiedottajan väitteet asetettiin kuitenkin kyseenalaisiksi.