Professori kuvasi naisia sovituskopissa – uskomaton selitys poliisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet useasti hairahtaneista yliopistojen ja muiden koulujen henkilökunnan jäsenistä. Nyt huonosti käyttäytyvien opettajien listalle nousee New Yorkin yliopiston suosittu ja kuuluisa taidehistorian professori Ross Finocchio.

34-vuotias taidehistorian professori pitää mitä ilmeisimmin esteettisesti kauniista asioista, sillä hänet yllätettiin hiljattain vakoilemasta naisia newyorkilaisen vaateliikkeen sovituskopista. Finocchio oli laittanut videoivan puhelimen kenkäänsä ja ujuttanut koko setin naisten sovituskopin oven alta vaatteiden vaihtotilaan.

Professori itse oli ollut viereisessä miesten sovituskopissa. Kun naisasiakas oli huomannut miesten kengän alapuolellaan, oli hän ilmoittanut asiasta liikkeen johtajalle, joka lopulta otti hikoilevan miestiirailijan kiinni rysän päältä. Professori väittää nauhoittaneensa materiaalia taideprojektiaan varten, mutta kyseenalaisen taiteilijan pidättänyt New Yorkin poliisi oli asiasta eri mieltä, Gawker raportoi.