Ahdistelija yritti uida Taylor Swiftin kotiin – poliisi iski nopeasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Taylor Swift oli jokin aika sitten otsikoissa erottuaan One Direction -komistus Harry Stylesistä. Neidon uusista seuralaisista ei ole toistaiseksi saatu tietoja. Viime viikonloppuna Swift kahmi palkintoja Billboard Music Awards -gaalassa.

23-vuotias tähti on kärsinyt viime aikoina häiritsevistä faneista. Eräs pakkomielteinen ihailija pidätettiin Taylor Swiftin Rhode Islandin rantakodin lähistöltä, kun kyseinen mieshenkilö oli yrittänyt päästä laulajan asunnolle uimalla. Hän olisi halunnut tavata kaunottaren.

Popparin turvamiehet olivat pelästyttäneet chicagolaisen fanin tiehensä, jonka jälkeen hän joutui pian poliisien haaviin. Miestä pidätettiin poliisiasemalle kotirauhan rikkomisen takia. Virkavallan edustajien mukaan tunkeilijoilla ei ole Swiftin tontille mitään asiaa, uutisoi TMZ-sivusto.

Taannoin Swiftistä ja kanadalaispoppari Justin Bieberistä tehtiin hauska kuvamuokkaus, jossa heidän kasvonsa vaihdettiin keskenään. Tuloksena oli otoksia, joissa pehmeäpiirteinen komistus ja popkaunotar näyttivät yhdessö suloiselta lesboparilta.