Anais Zanotti nautti vartalostaan bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskasta on ponnistanut mallimarkkinoille lukuisia näyttäviä kaunottaria, joista eräs tämän hetken kuumimmista tulokkaista on Anais Zanotti. Parhaillaan Playboyn sivuilla poseeraava kaunotar on nyt kuvattu lomailemassa.

Zanotti ikuistettiin nauttimassa vapaapäivästään uima-altaalla. Punaisiin bikineihin sonnustautunut kaunotar tuli vahingossa paljastaneeksi peppuaan, kun bikinien alaosa valahti turhan alas.

28-vuotias ranskalainen Anais Zanotti teki läpimurtonsa julkkisrintamalla poseeraamalla toukokuussa 2013 alastomana maailmankuulun Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Anais on nähty myös näyttelijänä, sillä hän vilahti samana vuonna ensi-iltansa saaneessa Exposure-elokuvassa, jonka pääosassa nähtiin Corey Feldman. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit.