Ferrari murskaksi rajussa Gumball 3000 -onnettomuudessa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime päivinä kohistu Turusta Helsingin kautta Vaalimaalle kulkeneesta ökyautojen letkasta, joka aiheutti närää ylinopeuksillaan. Kyseessä on kansainvälinen Gumball 3000 -autokilpailu, jossa on hetki sitten sattunut raju onnettomuus.

Staran paikan päältä juuri saamien tietojen mukaan kilpailuun numerolla 113 osallistuva musta Ferrari 458 on joutunut Latviassa onnettomuuteen, jossa se ajautui sateisella moottoritiellä suurella nopeudella kaiteeseen noin 50 kilometriä ennen Riikaa. Auton koko etuosa murskautui, mutta tämän hetken tietojen mukaan onnettomuudessa ei ole syntynyt henkilövahinkoja.

GTspiritin mukaan kisassa on ennen Ferrari-turmaa tapahtunut toinenkin onnettomuus, jossa Lamborghini Murcielago ajoi sateessa tieltä. Tästä tapauksesta ei ole vielä saatavilla kuvamateriaalia tai lisätietoja.

PÄIVITYS klo 18.55: Nyt onnettomuudesta löytyy jo ensimmäinen kuva verkossa. Katso kuva tästä.

PÄIVITYS klo 19.40: Nyt onnettomuudesta on julkaistu myös YouTube-video.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube