Jay-Z kiistää jyrkästi Beyoncen raskauden!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce joutui taannoin raskaushuhujen keskiöön, kun poppari osti Dublinin keikkansa jälkeen kanaherkkuja lähes tonnilla. Myös supertähden artistiystävät ovat viime aikoina vihjailleet, että tähti saattaisi odottaa lasta.

Beyoncen rakas Jay-Z on nyt kuitenkin ennättänyt kiistämään raskaushuhut jyrkästi. Raskaushuhut saivat taannoin lisää tulta alleen, kun Beyonce perui viime hetkellä Belgian keikkansa. Lisäksi julkkispariskunta sai onnitteluviestejä Twitterin kautta.

Nyt Jay-Z kuitenkin lähetti Hot 97 -radiokanavan pomolle Ebro Dardenille sähköpostia, että uutiset ovat usein pahempia kuin blogikirjoitukset ja että raskaushuhut ovat valetta. Tähti on vihjaillut aikaisemmin Blue Ivy -tyttären kaipaavan seuraa. Mikäli raskaus olisi totta, se saattaisi vaarantaa Mrs. Carter -maailmankiertueen. Tähti ei esiintynyt Antwerpissa uupumuksen ja nestehukan takia.