Jennifer Lopez ei poveaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi taannoin Suomessa Helsingin Hartwall Areenalla. Lopez on nähtiin äskettäin Live It Up -musiikkivideonsa kuvauksissa, joissa hän keikisteli esimerkiksi uimapuku yllään. Kuvaukset kuitenkin keskeytyivät ampumavälikohtaukseen.

43-vuotias latinotähti osallistui viikonloppuna monien muiden tähtien tavoin Billboard Music Awards -gaalaan, jonka punaiselle matolle JLo asteli näyttävässä asussa. Hänen kullanhohtoinen asunsa oli nimittäin varsin niukasti varusteltu etumuksen kohdalta.

Edellä mainittujen videokuvausten liepeillä poliisit pidättivät ampumavälikohtauksesta epäiltyjä ihmisiä, mutta Daily Mailin mukaan ampujaa tai ampujia ei löydetty. Kukaan ei loukkaantunut luodeista. Entertainment Today -verkkosivuston toimittaja Rob Marciano oli parhaillaan haastattelemassa Jennifer Lopezia, kun välikohtaus tapahtui.

– Fort Lauderdalen rannalla ammuskeltiin samalla, kun haastattelin Jennifer Lopezia. En huijaa, turvamiehet veivät hänet turvaan, Rob Marciano twiittasi tapahtumapaikalta.