Supertähdet tekivät koskettavan version kuolevan teinipojan hitistä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailmankuuluksi nopeasti noussut teinipoika Zach Sobiech menehtyi eilen parantumattomaan syöpään. Hän on noussut otsikoihin koskettavan tarinansa johdosta, sillä harvinaista luusyöpää sairastanut Sobiech julkaisi YouTubessa itse tekemänsä Clouds-kappaleen, jonka avulla hän hyvästeli perheensä.https://www.stara.fi/wp-admin/edit.php

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Clouds-kappaletta on sittemin käyty kuuntelemassa YouTubessa jo kolme miljoonaa kertaa. Zach Sobiech sai hieman ennen kuolemaansa koskettavan kunnianosoituksen 18. syntymäpäivänsä kunniaksi läheisiltään ja julkisuuden henkilöiltä. Clouds-kappaleelle tehtiin nimittäin muun muassa näyttelijöitä ja muusikkoja tähdittävä uusi musiikkivideo.

Koskettavalla videolla nähdään esimerkiksi näyttelijätär Rachel Bilson, Breaking Bad -sarjan suosikkinäyttelijä Bryan Cranston ja Dharma ja Greg -ohjelmasta suosioon ponnahtanut Jenna Elfman. Myös folk-yhtye The Lumiereers nähdään musiikkivideolla. Videon tuottanut Soul Pancake -mediayhtiö on kertonut halunneensa videon avulla lisätä ihmisten tietoutta Sobiechin harvinaisesta syövästä sekä tämän perustamasta Zach Sobiech Osteosarcoma Fund -hyväntekeväisyysrahastosta.

– Kerroin julkkiksille, että haluan heidän tekevän jotain sinua varten. Tuloksena syntyi jotain todella erityistä. Haluan että tiedät, ettei tällaista tapahdu koska kuolet. Syynä on oikeasti se tapa jolla elät, videon ohjannut Justin Baldoni kertoi Zach Sobiechille.