Autosta loppui bensa – kuljettaja järjesti näyttävän yllätyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni autoileva tietää sen kylmänhikeä aiheuttavan tunteen, kun kulkupelin bensavalo on loistanut jo tovin, ja lähimmälle bensa-asemalle on matkaa useamman kilometrin verran. Bensan loppuminen saa auton lopulta nytkähtelemään, kunnes kaara sammuu tien viereen.

Baltimore Sun -lehti uutisoi nyt miehestä, joka joutui jättämään ajomatkansa kesken bensan loputtua. Miehellä ei ilmeisesti ollut varakanisteria mukana, ja hän joutui odottelemaan apujoukkoja tovin Marylandin osavaltiossa sijaitsevan valtatien varrella.

Aikansa kuluksi mies kuitenkin kavoi esiin autossa olleen rumpusetin ja ryhtyi paukuttelemaan musiikkivälinettä tien sivussa.

Paikalle saapunut poliisi olikin hieman yllättynyt nähdessään tien vieressä rumpalin, joka kertoi vain harjoittelevansa musisointia aikaa tappaakseen. Lopulta mies sai apua ja pääsi jatkamaan matkaansa, mutta moni ohi ajanut on varmasti hieraissut silmiään kerran jos toisenkin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.