Chantelle Houghton perustaa deittisivuston: ”Erityisesti sinkkuäideille”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli ja Big Brother -kilpailun voittaja Chantelle Houghton erosi taannoin vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hän myös paljasti aikovansa luopua F-kupin jättisilikoneistaan.

Pankkiiri Nick Hoggia deittaileva Chantelle aikoo nyt perustaa deittisivuston sinkkuvanhemmille. Yksivuotiaan Dolly-tyttären äiti tietää, miten hankalaa tuoreiden yksinhuoltajien on tavata uusia ihmisiä. Neito haluaakin auttaa heitä uusimman bisnesyrityksensä voimin.

Hän sai idean sivustoon siitä, että sinkkuillessaan naisen kehotettiin kirjautuvan jäseneksi joillekin olemassaolevista deittipalveluista. Sen sijaan Houghton halusikin luoda oman kanavan epätoivoisille sinkkuvanhemmille.

– Minulla on jännittäviä uutisia. Olen perustamassa deittisivustoa, joka on suunnattu erityisesti sinkkuäideille. Sivustolla suurimmalla osalla ihmisistä on lapsia, kertoi Chantelle New!-lehden kolumnissaan.

Chantelle Houghton näytteli taannoin julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brother -ohjelmassa. Hänestä tuli kilpailun voiton myötä miljonääri. Neito avioitui heti kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta liitto päättyi alle vuodessa eroon. Sittemmin hänellä oli myrskyisä suhde vapaaottelija Alex Reidiin, joka tunnetaan myös povipommi Katie Pricen ex-aviomiehenä.