Teiniräppäri pidätettiin huumeista: ”Hotellihuone täynnä savua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Chicagosta kotoisin oleva räppäri Chief Keef on Suomessa toistaiseksi hieman tuntemattomampi tähti, mutta Yhdysvalloissa muusikko on kovassa nosteessa. Nyt 17-vuotias teiniräppäri on joutunut tekemisiin poliisin kanssa huumeiden vuoksi.

TMZ-verkkosivuston mukaan poliisit pidättivät Chief Keefin marihuanan polttamisesta Yhdysvaltain Atlantan lähellä sijaitsevassa ökyhotellissa. Tähti ilmoitti pidätätyksestään Twitter-viestissään.

– Pääsin äsken ulos putkasta Atlantan Dekalb Countyssä, v**un raivoissani, tähti twiittasi.

Räppäri jäi kiinni hotellin turvamiehen havaittua miehen harrastavan laittomuuksia seurueensa kanssa. TMZ-verkkosivuston julkaisemasta hätäpuhelusta ilmenee, kuinka tuohtunut vartija kuvailee Chief Keefin seurueen toimia.

– Siellä oli lauma herrasmiehiä käärimässä marihuanaa ja polttelemassa… Huoneen sisällä… Koko huone on täynnä savua, vartija kuvaili.

Chief Keefiä vaadittiin taannoin maksamaan elatusmaksuja tytölle, jonka kerrotaan käyvän vasta yläastetta. Nuori muusikko tuomittiin äskettäin 60 päiväksi nuorisovankilaan aselain rikkomisen vuoksi. Chief Keefiä on myös syytetty esimerkiksi heroiinin valmistuksesta ja levittämisestä. Räppäri julkaisi joulukuussa 2012 debyyttialbuminsa Finally Rich, jolla vierailevat muun muassa 50 Cent, Rick Ross ja Wiz Khalifa.