David Beckham lopettaa jalkapallon! Jää eläkkeelle 38-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muotisuunnittelijana työskentelevän Victoria Beckhamin aviomiehenä tunnettu suosikkifutari David Beckham on päättänyt jäädä eläkkeelle. Vasta hiljattain kerrottiin, kuinka neljän lapsen vanhemmat ovat päättäneet muuttaa takaisin Eurooppaan.

Nyt David Beckham on julkaissut tiedotteen, jossa hän ilmoittaa pelaavansa viimeisen ammattijalkapallopelinsä kauden päätöspelissä 26. toukokuuta. Mies on ehtinyt 20-vuotisen uransa aikana potkimaan palloa muun muassa Manchester Unitedin, Real Madridin, Los Angeles Galaxyn, A.C. Milanin ja Paris Saint-Germainin joukkueiden riveissä.

Beckhamit vuokraavat tällä hetkellä Lontoossa miljoonakartanoa, mutta etsivät perheelleen pysyvämpää omistusasuntoa jostain päin Lontoon kaupunkia. Perheensä tukea kiittävä David kertookin, että hänen on tullut aika lopettaa vielä huipulla ollessaan.

Uutisoimme taannoin, kuinka viihdemaailman kuninkaalliset David ja Victoria Beckham äänestettiin TV Bet -verkkosivuston kyselyssä vuoden 2012 tyylikkäimmäksi julkkispariksi. Pariskunnalla on neljä lasta: 14-vuotias Brooklyn, kymmenvuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja reilu puolitoistavuotias Harper.