Elastinen paljasti Rähinän Gumball 3000 -tempauksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräs tämän hetken kuumimmista tapahtumista on parhaillaan Euroopassa käynnissä oleva ökyrikkaiden ja kuuluisuuksien Gumball 3000 -autokilpailu. Stara oli mukana seuraamassa rallikuskien matkaa Tukholmasta Turkuun.

Kuva: Timo Mikkola
Kuva: Timo Mikkola

Moni kuski oli Ruotsin puolella vaikeuksissa runsaan sateen vuoksi. Suomalainen räppiryhmä pääsi kuitenkin kunnialla ajoissa Silja Galaxy -laivaan. Näin Elastinen kuvaili tapahtumia, jotka eivät menneet heiltä aivan käsikirjoituksen mukaan.

– Satoi kaatamalla. Kaksi pysähdyspaikkaa oli, missä olisi pitänyt pysähtyä. Me vedettiin suoraan kummankin ohi tänne laivalle. Huomattiin heti, että tämä ei oo suunniteltu oikein. Yhtäkkiä oltiin viidentenä, kertoi Elastinen Staralle.

– Tämä ei nyt oikeesti ole sellainen varsinainen ralli, vaan lähtökohtana on hauskanpito. Mut me ajettiin siinä kaikkien ohi.

Osallistumista ralliin ei tarvinnut paljoa miettiä, kertoo automieheksi tunnustautuva Elastinen. Rap-tähti onkin lähtenyt liikenteeseen rytmiryhmänsä Timo Pieni Huijauksen ja Uniikin kanssa fiilispohjalta.

– Eniten varmaan odotetaan tältä fiiliksiä. Autolla ajaminen on todella siistiä. Aina kun pääsee perille, sen hienouden tajuaa. Tänään ajoin koko päivän. En edes halunnut, että Timo hyppäisi rattiin väliä.

– Tänään tuli joku 700 kilsaa, eikä tunnu missään. Tuntui paljon lyhyemmältä, kuin esimerkiksi Suomessa ajaa 500 kilsaa. Suomessa tiet on niin tuttuja, nyt oli uusi tie ja uudenlainen kokemus.