Wow, Sharon Stone teki rintavan paluun punaisille matoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään elokuvassa Basic Instict. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon onkin pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuviensa lisäksi myös rohkean tyylinsä takia.

Nyt 55-vuotias näyttelijätär on palannut tauon jälkeen punaisille matoille näyttävästi. Hän oli nimittäin pukeutunut varsin paljastavaan asuun osallistuessaan Behind The Candelabra -elokuvan juhliin Cannesin elokuvajuhlilla.

Sharon Stone seurustelee nykyisin 27-vuotiaan mallikomistuksen Martin Mican kanssa. Sharon Stonen mukaan jotkut miehet eivät aina uskalla tutustua häneen liian suurien egojensa takia. Sharon Stone kävi lähellä kuolemaa vuonna 2001, kun hän sai hengenvaarallisen valtimonpullistuman aivoihinsa. Näyttelijättären mukaan kokemus oli karmiva, sillä hän näki sairaalan vuoteella makaessaan valkoisen valon. Tähden mukaan hän näki kuolleita ihmisiä valkoisen valon seassa.