408-kiloinen mies järkyttää – ulkona viimeksi 7 vuotta sitten! Katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla julkaistaan aika ajoin uutisia sairaalloisen lihavista ihmisistä, jotka eivät kokonsa vuoksi pääse esimerkiksi sängystä omin neuvoin ylös. Guamin trooppisella saarella asusteleva Ricky Naputi ei ole vuosiin kokenut auringon pyyhkivän kasvojaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

408-kiloinen mies elää eristyksissä kotinsa sisällä, ja on kahlittuna lihavuutensa tähden sänkyynsä. Cheryl-vaimo pitää aviopuolisostaan huolta kokkaamalla tälle ja muun muassa pesemällä miestä päivittäin.

Naisen mukaan suhde muistuttaa häntä ylisuuresta vauvasta huolehtimista. Naputi oli liikalihava jo tavatessaan vaimonsa, mutta hän onnistui hurmaamaan mielitiettynsä puhelinkeskusteluin. Pari on ollut yhdessä jo kymmenen vuoden ajan.