American Idol -tuomarit haussa: Nämä supertähdet ehdolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen viihdeohjelma American Idol on juuri päässyt 12. tuotantokautensa päähän. Kulunut kausi muistetaan jatkuvista ongelmista, joita koitui tuomaridiivojen, Mariah Careyn ja Nicki Minaj’n riidoista.

Nyt tuomaristo aiotaan pistää kokonaan uusiksi, sillä sarjan tuottajat haluavat nostaa show’n notkahtaneita katsojalukuja. Uusiksi American Idol -tuomareiksi ovat ehdolla muun muassa entiset kilpailijat Kelly Clarkson ja Jennifer Hudson, jotka ovat molemmat kyenneet saavuttamaan valtaisan menestyksen ohjelman jälkeen.

Veteraanituomari Randy Jacksonin lopettamisen jälkeen tuottajat haluavat palata takaisin kolmen tuomarin formaattiin. Clay Aikenia ja Adam Lambertia pohditaan myös osaksi tiimiä. Ohjelma aiotaan palauttaa entiseen loistoonsa sen 13. tuotantokaudella.

– Mikään ei ole vielä lopullista, 95 prosenttia on valmiina. Vanhojen Idol-kasvojen palauttaminen on Fox-kanavan yritys palauttaa sarjan katsojaluvut. Idol-tähdet ohjaavat seuraavaa sukupolvea, kertoi lähde E! News -sivustolle.