Beyoncen menestys sai Kelly Rowlandin kihisemään kateudesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpiin popkaunottariin kuuluva Beyonce joutui äskettäin raskauhuhujen keskiöön. Neitokainen peruutti Belgian keikkansa, mikä sai juorut kiihtymään entisestään. Esiintymispaikalla nähtiin kuitenkin hoikkavatsainen kaunotar.

Valtaisalla menestyksellä voi olla myös kääntöpuolensa. Nyt Beyoncen Destiny’s Child -bänditoveri ja parhaimpiin ystäviin lukeutuva Kelly Rowland on kertonut tuntemuksistaan. Uusimmalla Dirty Laundry -kappaleellaan hän paljastaa olleensa kateudesta vihreä, kun ystävä on menestynyt urallaan hyvin.

– Kun siskoni oli lavalla rokkaamassa kuin k*sipää, olin raivoissani. Tunsin olevani k*sipää. Olin kuin lintu häkissä. Et olisi koskaan voinut tietää, mitä kävin läpi. Menimme eri teitä, mutta olin onnellinen siitä, että hän rokkasi, laulaa Kelly singlellään.

Neitokainen paljastaa Daily Mail -lehden mukaan olleensa katkera Beyoncen menestyksestä. Rowland paljastaa samassa kappaleessa myös olleensa joskus suhteessa, jossa häntä kohdeltiin huonosti.

The Daily Star -lehti paljasti hiljattain yksityiskohtia Beyoncen kiertueraiderista, jossa lava- ja kiertuehenkilökuntaa esimerkiksi vaaditaan pukeutumaan 100-prosenttisesta puuvillasta tehtyihin vaatteisiin. Laulajatar vaatii myös saada tarkalleen 21-asteista, emäksistä vettä noin 680 euron arvoisilla titaanipilleillä tarjoiltuna.