Miss Alabama paljasti vaarallisen dieettinsä – ammattilainen varoitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miss Alabama Katherine Webb nousi yllättäen nettitähdeksi, kun hän oli seuraamassa BCS National Championship -sarjan ottelua. Kaunotar sai sen jälkeen itselleen huiman Twitter-seuraajajoukon, kun hänen henkilöllisyytensä selvisi katsojille.

Katherine on nyt kertonut julkisuudessa dieetistään, joka lähentelee vaarallisen ruokavalion rajaa. Webb kertoi taannoin People-lehdelle syövänsä vain 1.120 kilokaloria päivässä, jotta saisi säilytettyä upean missivartalonsa. 24-vuotias neito joutui uutisoinnin myötä ravintoterapeutin torujen kohteeksi.

– Katherine toimii hyvin syömällä kolme ateriaa ja välipalat. Hän kuitenkin treenaa kolmesti viikossa, joten hänen kannattaisi lisätä ruokavalioonsa vähintään 600 kilokaloria lisää, kommentoi The Fast Metabolism Diet -kirjailija Haylie Pomroy Daily Mail -sivustolle.

Webbin ruokaympyrästä löytyy hänen kertomansa mukaan aamuisin marja ja hedelmäsmoothieita. Lounaaksi tähti nautiskelee kevyttä pinaattisalaattia. Välipaloina hän popsii proteiinipatukoita ja omenoita, joten neidolla on varaa lisätä annoksiinsa huomattavasti lisää ”täytettä”.

Pelissä otelleen Alabaman joukkueeseen kuuluvan AJ McCarronin tyttöystävä päätyi televisioinnin ohjaajan käskystä alituisesti televisiokuviin ottelun aikana. Kaunotar sai vielä samana päivänä huikeat 175.000 uutta Twitter-seuraajaa, jotka halusivat nähdä neitokaisen mikroblogissa julkaisemia kuvia ja kuulumisia. Sittemmin Katherine on esiintynyt Splash!-realityohjelmassa.