Spice Girl -hottis keikisteli bikineissä – peppu pystyssä luksusjahdilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatar Melanie Brown, eli Mel B, nousi julkisuuteen 1990-luvun suurimman tyttöbändin Spice Girlsin jäsenenä. Neitokainen seurustelee nykyään elokuvatuottaja Stephen Belafonten kanssa, ja on saanut jälleen jalansijaa julkkismaailmassa.

Kuten useat muutkin elokuva- ja musiikkimaailman tähdet, myös Mel B on nähty Ranskan Cannesissa, jossa vietetään parhaillaan maailman suurimpiin kuuluvia elokuvajuhlia. Aviomiehensä kanssa luksusjahdilla auringosta nauttinut 37-vuotias laulajatar todisti omistavansa edelleen upean bikinivartalon.

Melanie Brown, eli Mel B, on tehnyt kolme lasta kolmen eri miehen kanssa. Poplaulajan Phoenix-tyttären isä on hollantilainen tanssija, jonka Brown tapasi taannoin Spice Girlsien maailmankiertueella. Hänellä on Angel Iris -niminen tytär Hollywood-tähti Eddie Murphyn kanssa. Melanie Brown synnytti vuonna 2011 Madison-nimisen tyttären, jonka isä on hänen nykyinen aviomiehensä.