Petra Nemcova esitteli alusvaatteensa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova paljasti äskettäin kokeneensa kovia vuoden 2004 tsunamissa Thaimaan Khao Lakissa, kun hän menetti luonnonkatastrofissa valokuvaajasulhasensa Simon Atleen. The Impossible -elokuva muistutti hänestä täysin aitoja tapahtumia.

Nyt Petra poseeraa lumoavan kauniina Wild Orchid -alusvaatemerkin kuvissa. Neitokainen on saanut ylleen läpinäkyviä pitsialusvaatteita, joista hänen muotonsa paistavat läpi. Hänellä on myös päällään seksikkäitä eläinprintteja.

Nemcova loukkaantui vuoden 2004 katastrofissa vakavasti, mutta selvisi hengissä roikkumalla puussa kahdeksan tunnin ajan. Simon Atleen ruumis löydettiin vuoden kuluttua Sumatralta. Keväällä 2012 Petra kihlautui uuden miesystävänsä, näyttelijä Jamie Belmanin, kanssa. Nykyisin Nemcova juontaa A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa ja toimii esimerkiksi La Senza -alusvaatemerkin mallina.