Frederique Bel rohkeassa asussa punaisella matolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskalainen näyttelijätär Frederique Bel on Suomessa ainakin vielä toistaiseksi hieman tuntemattomampi nimi. Kotimaassaan hän on kuitenkin näytellyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, jonka lisäksi hän on luonut uraa mallina ja koomikkona.

38-vuotias näyttelijätär on nyt herättänyt huomiota Cannesin elokuvajuhlilla Ranskassa. Frederique Bel näyttäytyi nimittäin The Great Gatsby -elokuvan ensi-illassa paljastavassa mekossa, jonka avulla hän veikin huomiota jopa Nicole Kidmanin kaltaisilta supertähdiltä.

Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että kaunottaren nännit pilkottivat selvästi asun kuvioiden väleistä. Myöhemmin ranskatar nähtiin Inside Llewyn Davis -elokuvan ensi-illassa hieman säädyllisemmässä, mutta muotoja korostavassa valkoisessa asussa.

Frederique Bel tunnetaan kotimaassaan Ranskassa parhaiten Le Grand Journal -televisiosarjasta, jossa hän on näytellyt Dorothy Doll -nimistä stereotyyppistä blondia. Hän on mukana myös keskiaikaista fantasiaa ja komediaa yhdistelevässä Kaamelot-sarjassa.