Taylor Swiftin kaksoisolento pahoinpideltiin – koulukaverit kateellisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Billboard Awards gaalassa todistettiin Taylor Swiftin henkilökohtaista kultajuhlaa, kun nainen voitti vuoden artistipalkinnon lisäksi seitsemän muuta pystiä. Taylor Swift on yksi yhdysvaltojen suosituimmista artisteista. Nyt eräs hänen faninsa on joutunut ikävään tilanteeseen.

Brittiläinen Xenna Kristian on 18-vuotias Taylor Swiftin kaksoisolento. Tyttö on esiintynyt teini-idolin look-a-likena tovin, mutta kaikki eivät ole neitokaisen saavutuksista mielissään. Xennan opiskelukaverit nimittäin pahoinpitelivät tytön mustelmille ja häneltä murtui rytäkässä leuka. Kateelliset koulukaverit ovat kiusanneet kaksoisolentoa myös Twitterin kautta. Xenna esiintyy Taylorina lähinnä yksityisjuhlissa ja hyväntekeväisyystapahtumissa.

xennakristian24052013

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift kertoi taannoin kirjoittaneensa kappaleensa terapianomaisesti, koska popparin luokkatoverit hylkivät häntä kouluaikoina. Nainen tunnetaan myös laulajattarena, joka vuodattaa lauluissaan tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan.