Auto kaasutteli Riossa seinän läpi ravintolaan – asiakkaat hengenvaarassa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tapahtuu aika ajoin onnettomuuksia, joissa kuljettajansa hallinnasta lähtenyt ajoneuvo päätyy tavalla tai toisella joko seinään tai joskus seinän jopa seinän läpi. Nyt näin on käynyt Brasilian Rio de Janeirossa, kun henkilöauto karautti seinän läpi ravintolaan.

Kyseessä oli maailmankuulu Garota De Ipenema -ravintola, jossa ikivihreä hittikappale Girl from Ipenema aikoinaan kirjoitettiin. Perjantai-iltana hieman puolenyön jälkeen taksi pysähtyi keskelle risteystä, minkä johdosta toinen henkilöauto joutui väistämään sitä.

Auto lähti kuitenkin hallinnasta ja törmäsi ravintolaan, joka oli täynnä asiakkaita. Kaikki ehtivät kuitenkin viime tingassa pois auton edestä, eikä kukaan loukkaanunut. Ravintolan seinään tuli kuitenkin parimetrinen reikä ja katto romahti osittain.