Elastinen paljasti Gumball 3000 -taktiikkansa: ”Meille on tavallista bilettää koko yö”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa on viime päivinä uutisoitu rikkaiden ja kuuluisuuksien Gumball 3000 -autokilpailuista, jossa on tänä vuonna vankka kotimainen edustus. Rähinä-tiimissä Kööpenhaminasta Monacoon matkasivat räppärit Elastinen, Uniikki ja Timo Pieni Huijaus. Tänään tiimit ovat jo Monacossa.

Stara pääsi katsastamaan lähietäisyydeltä rallikuskien laivabiletyksen Silja Galaxy -aluksella, kun tiimit olivat siirtymässä Tukholmasta Turkuun. Elastinen suostui yön vilkkaina tunteina paljastamaan joukkueensa taktiikan.

– Meillä on hyvää kokemusta. Ei tarvitse koko ajan pysähdellä syömään tai kuselle, kun me ollaan treenattu sitäkin varten. Vasta kun on pakko, niin pysähdytään. Meistä kaikki ovat kiertäneet maailmaa, joten pärjätään, kertoi räppäri Staralle.

– Ihan looginen ja tavallinen juttu meille ajaa koko päivä ja bilettää koko yö ja ajaa taas. Varmasti rupeaa jossain vaiheessa väsyttämään, mutta kun jengi tulee siihen ympärille, niin energia vaan räjähtää. Olo on ihan niinkuin ei mitään.

Räppärit vetivätkin upean yllätysesiintymisen laivan yökerhossa ja herättivät paikan tanssilattian eloon energisellä esiintymisellään. Paikan päällä myös Duudsonit ja ruotsalainen rap-ryhmä Medina innostivat juhlakansaa bilettämään. Tänä iltana Monacossa on vuorossa Gumball 3000 -päätösbileet, ja huomenna Formula 1 -osakilpailun seuraaminen.