UFO tallentui naisen valokuvaan – onko tässä muukalaisten alus?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka joukko vaikutusvaltaisia henkilöitä on kyllästynyt Yhdysvaltojen hallituksen peittelyyn ja tahtoo paljastaa ulkoavaruuden elämän olevan totta. Saamme aina välillä nähdä amatöörien ottamia UFO-kuvia, ja nyt yksi niistä hämmästyttää. Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitsevassa Santeen kaupungissa kohistaan nyt UFO-havainnosta.

Ellen Henry oli ollut kuvaamassa historiallisesti merkittävää latoa, kun yhtäkkiä kuvatarkasteluissa paljastui jotain perin kummallista. Yhdessä kuvassa näkyi nimittäin selkeästi taivaalla lentänyt tunnistamaton esine.

20130525-191448.jpg

Nainen otti kuvia keskellä kirkasta päivää, eikä hän omien sanojensa mukaan kuullut tai nähnyt samanaikaisesti mitään tavallisesta poikkeavaa. Kuvassa kuitenkin nähdään selkeästi taivaalla lentävä esine.

Kuvauksen kohteena ollut lato sijaitsee useiden lentoreittien alapuolella, mutta paikallisen News 10 -televisiokanavan toimittaja kertoo, ettei lennonvalvontaa alueella suorittava taho ole pystynyt selittämään taivaalla lentävää asiaa.

– Se ei todellakaan ole kovakuoriainen, nainen hämmästelee.

Tapaukseen liittyy myös muita omistuisia piirteitä, sillä Santeen Edgemoor Barn -nimisessä ladossa kerrotaan kummittelevan. Lisäksi naisen kamera oli mystisesti sammunut heti kohukuvan ottamisen jälkeen. Tunnistamattomia lentäviä esineitä ja avaruusolentoja koskevia uutisia on viime aikoina saatu lukea runsaasti. Todisteet maan ulkopuolisten elämänmuotojen väitetyistä vierailuista maapalolla ovat kuitenkin varsin vähäisiä.