Suomalaislaulaja onnettomuudessa: ”Peuralle taisi käydä huonommin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Arttu Wiskari on joutunut yhtyeineen ikävään onnettomuuteen keikkamatkalla. Heidän ajoneuvonsa joutui nimittäin viime yönä täysin yllättäen ottamaan mittaa peurasta, joka jäi törmäyksessä toiseksi.

– Perniön kohdalla kopsahti. Peuralle taisi käydä huonommin, mutta bändi on kunnossa, Arttu Wiskari kertoi Staralle.

Arttu Wiskarin toinen albumi Tappavan hiljainen rivarinpätkä julkaistiin huhtikuussa. Levyn tekijätiimi on sama kuin esikoislevyllä. Kappaleita on Artun kanssa kirjoittanut hänen aisaparinsa Janne Rintala. Tuotannosta vastaa tälläkin kertaa Olli Saksa.

– Levyä työstettiin pitkään, minkä ansiosta siitä tuli ehjä kokonaisuus. Ensimmäinen sinkku on rauhallisempi kappale, mutta luvassa on myös menevämpiä biisejä, Arttu Wiskari kertoi levyn julkaisupäivän alla.

Arttu lauloi itsensä suomalaisten sydämiin kaksi vuotta sitten julkaistulla ja platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Uuden levyn ensimmäisenä singlenä julkaistiin Ikuisesti kahdestaan, joka on rakkaustarina lapsettomuudesta.

20130526-142144.jpg