Kate Upton teki sen taas! Johtajat eivät voineet vastustaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Kate Upton poseerasi vastikään Vogue-lehden kannessa sensuellina. 20-vuotias neitokainen nähtiin otoksessa povekkaana värikkäässä asussa. Taannoin hän koki takaiskun, kun Victoria’s Secretin muotinäytöksistä vastaava ilmoitti, ettei tulisi käyttämään häntä enää.

Monet olettivat, että Kate Uptonin ura alusvaatemerkin mallina olisi ohi. Toisin kuitenkin kävi, sillä nyt Upton poseeraa tuoreen katalogin kannessa ja sisäsivuilla yhtä seksikkäänä kuin aiemminkin.

Taannoin Kate Uptonin uutisoitiin suudelleen rapmoguli Sean ”P.Diddy” Combsia LIV-klubilla Miamissa. Pari helli silminnäkijöiden mukaan toisiaan baarin VIP-osastolla, ja heidän kerrottiin tavanneen myöhemmin New Yorkissa. Sekä räppäri että mallikaunotar ovat kiistäneet huhut romanssista, mutta aika näyttää tämänkin julkkisjuorun todellisuuden.