Kelly Osbourne teinikuvastaan: ”Olin kunnon dorka”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Osbournen rockdynastian prinsessa Kelly Osbourne tunnetaan jo tavaramerkiksi muodostuneista violeteista kutreistaan ja suorasanaisesta ulosannistaan. Tähti juontaa nykyisin Yhdysvaltalaisella E!-kanavalla esitettävää Fashion Police -sarjaa, jossa hän arvostelee julkkisten asuvalintoja.

Nykyisin muodikkaana nuorena naisena tunnettu Kelly Osbourne ei kuitenkaan häpeile paljastaa nolojakaan kuvia menneisyydestään. 28-vuotias Kelly jakoi nyt Twitter-tilillään lukioajoiltaan peräisin olevan kuvan, jossa hänen tyylinsä eroaa nykyisestä kuin yö päivästä.

– Minä lukiossa! Olin kunnon dorka, Kelly Osbourne twiittasi.

20130525-225735.jpg

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne sai keväällä sairaskohtauksen, mutta pääsi pian sen jälkeen sairaalasta terveiden papereiden kera. Kelly haki myös hiljattain apua jalkojensa särkyyn kiinalaiselta kuppaajamestarilta. Hän on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin.